0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Nieuw op gebied van verlichting. In heel 2018… 25% korting op elke bestelling die u bij BWR installatiebedrijf plaatst. Catalogus zelf inkijken vraag een exemplaar bij ons op. 24/7 eigen storingsdienst. kosteloos een offerte ontvangen.

Verlichting catalogus

Verlichting catalogus

De nieuwste verlichting catalogus van SLV de “BIG white” 2018 is weer binnen gekomen bij BWR installatiebedrijf.

Verlichting’s armaturen

In deze catalogus vindt u meer dan duizend pagina’s met alle nieuwe verlichting’ s producten op een plek.  Er zijn weer bijzonder veel prachtige nieuwe inbouwarmaturen, pendelarmaturen en wandarmaturen, led panelen, plafondinbouwarmaturen, noodverlichtinsarmaturen, downlights en modulaire verlichtingssystemen en uiteraard ook tuinverlichting bijgekomen.

Download PDF

Duurzame oplossingen

Vanuit een duurzame gedachte adviseren wij (indien mogelijk) altijd te kiezen voor LED. Maar, uiteraard zijn alle andere opties te denken aan een TL lichtbron of een spaarlamp  ook mogelijk en ook hierin adviseren wij u graag. LED-verlichting is zeer energiezuinig en levert u meteen besparing op waardoor u uw investering (deels) terug verdient. Wat kan zo’n klein lampje bijdragen aan het milieu en energiebesparing kunt u denken. Maar, dat is al met al niet gering: het leidt in heel Europa tot een besparing van 40 miljard kWh in 2020. Omgerekend is dat ongeveer vergelijkbaar met het jaarlijkse stroomverbruik van alle Nederlandse en Belgische huishoudens samen. Genoeg reden om over te stappen op een LED lamp dus!

Tevens is LED duurzaam, milieuvriendelijk en makkelijk regelbaar. Dit maakt LED uitstekend geschikt voor zowel nieuwe als traditionele verlichtingstoepassingen. Hierin kunnen wij u uiteraard altijd adviseren.

Korting

Indien u bij BWR installatiebedrijf producten uit deze catalogus bestelt ontvangt u altijd 25% korting op de catalogusprijs!

U kunt dit doen telefonisch contact met ons op te nemen.

Ook kunt u een email sturen naar info@bwrinstallatiebedrijf.nl of ons contact formulier invullen. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle