0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Verlichting

BWR heeft zich op het gebied van elektrotechniek onder andere gespecialiseerd in duurzame, innovatieve verlichting op basis van LED. Met de uitfasering van de traditionele gloeilamp kwam de ontwikkeling van LED verlichting in een stroomversnelling. Inmiddels heeft LED alle andere alternatieven, zoals halogeen en spaarlampen, ver achter zich gelaten en de ontwikkelingen in toepasbaarheid gaan onverminderd en in razend tempo door.

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen complete LED-verlichtingsoplossingen voor algemene en taakverlichting geboden worden. Industrie, kantoren, scholen,woonhuizen, winkels; Iedereen, van directiekamer tot magazijn, kan profiteren van energie-efficiënt, uiterst aanpasbaar licht met hoge niveaus van visueel comfort.

In deze verontrustende tijden van al maar stijgende energieprijzen en strengere wettelijke eisen kan LED verlichting ondernemingen helpen de duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren die het verantwoordelijkheidsgevoel van de onderneming uitdragen. BWR gelooft in energiezuinige verlichtingsoplossingen die de milieu-invloed beperken en kosten besparen, en die tegelijk de kwaliteit en de productiviteit verhogen. Oplossingen die u na de installatie kunt vergeten, en die voldoen aan alle relevante verlichtingsnormen.

BWR is gevestigd in de omgeving van Zutphen, Apeldoorn en Deventer, werkzaam in heel Nederland.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle