0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Installatiebedrijf Apeldoorn

Installatiebedrijf Apeldoorn

elektrotechnisch installateur apeldoorn
BWR installatiebedrijf uw elektricien in Apeldoorn waar, vakmanschap en kwaliteit op nummer een staan. Wij monteren elektrische installaties in Apeldoorn maar ook daarbuiten. Daarbij richten we onze aandacht en zorg op het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van uw installatie.

Gevestigd in Voorst is BWR Installatiebedrijf een elektrotechnisch installateur die over alle vereiste vakdiploma’s beschikt. Daardoor kunnen we zowel bedrijven als particulieren adequaat en snel van dienst zijn. In heel Nederland. U kunt ons kortom inschakelen voor ‘alles met een stekker’, met uitzondering van witgoed. Denk aan uw meterkast, de verdeelrichting daarin en zaken die erop aangesloten zijn, zoals buizen, kabels, leidingen, en schakelaars. Maar ook meterkasten, wandcontactdozen, verlichtingsarmaturen, machines en toestellen. U wilt toch ook dat al uw apparaten onafgebroken, accuraat en veilig voorzien worden van stroom en elektrische energie? Tevens verzorgen wij voor bedrijven de Nen3140 keuringen en bij een nieuwe installatie de Nen1010-6 inspectie

Contact opnemen

Installatiebedrijf Apeldoorn voor meterkasten en meer

Uw huisinstallatie is verbonden aan het netwerk van uw elektriciteitsleverancier. Uw netwerk, ook wel lichtnet genoemd, is op haar beurt weer aangesloten op een elektriciteitscentrale.

Het uitbreiden of vervangen van groepenkasten en verdelers zijn voorbeelden van diensten die wij aanbieden. Uiteraard voldoen de groepenkasten die we leveren aan de strengste eisen en werken wij alleen met A merken. Deze zijn voorzien van alle in Nederland vereiste keurmerken (KEMA-KEUR). Naast groepenkasten, kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van uw volledige installatie ter behoeve van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken, badkamer, aanbouw of tuinverlichting.

Betrouwbare en betaalbare elektricien Apeldoorn

BWR Advies en Installatie ontzorgt. We brengen uw wensen zo goed mogelijk in kaart en vertalen die naar een betrouwbare, en geschikte installatie. Een installatie die bovendien heel betaalbaar is. Dankzij onze 24-uurs storingsdienst kunt u altijd een beroep op ons doen in geval van issues of problemen.

Voor een elektricien in Apeldoorn hoeft u met andere woorden niet verder te zoeken. BWR Advies en Installatie opereert in heel Nederland, dus ook in uw omgeving. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle