0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Elektrotechniek Zutphen

BWR Advies en Installatie is uw betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Zutphen is dicht bij onze vestigingsplaats Voorst, van waaruit we klanten door heel Nederland bezoeken. We mogen zowel particulieren als bedrijven tot onze klantenkring rekenen. De meterkast in een ‘gewoon’ huis of het beveiligingssysteem van een grote organisatie, dat maakt voor ons geen verschil. We staan altijd voor u klaar met onze kennis en expertise.

Elektrotechniek Zutphen – Particulier

In een normale woning is elektra goed vertegenwoordigd. Zo zijn stopcontacten en meterkasten in elk huis te vinden. Verlichting, datanetwerken, telecommunicatie en inbraakbeveiliging zijn andere voorbeelden van elektrotechnische installaties. Wanneer u geen of minder verstand heeft van elektra, is het verstandig de hulp van een expert in te roepen als u werkzaamheden wilt uitvoeren aan deze systemen. Onze elektriciens luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een goede, betrouwbare en betaalbare installatie. Desgewenst verzorgen we ook het onderhoud voor u.

Elektrotechniek Zutphen – Zakelijk

Binnen een bedrijf of organisatie is het belangrijk dat u van de elektrotechnische installaties op aan kunt. Voor de veiligheid, maar zeker ook om de bedrijfscontinuïteit te bewaken. Het integreren van de NEN 3140 norm binnen uw bedrijf is een manier om hiervoor te zorgen. BWR Advies en Installatie kan keuringen uitvoeren en andere werkzaamheden op gebied van elektra uit handen nemen.

Elektrotechniek Zutphen – Contact

Bent u particulier of zakelijk op zoek naar een elektricien in Zutphen? BWR Advies en Installatie is werkzaam door heel Nederland en komt ook graag bij u langs. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen