0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Uw groepenkast, meterkast, stoppenkast vervangen of uitbreiden in Zutphen. BWR installatiebedrijf. Geen voorrij kosten. Kosteloze prijs opgave. 24/7 eigen storingsdienst. Altijd een A merk.

Installatiebedrijf Apeldoorn

Groepkast… wat zit daar eigenlijk allemaal in?

BWR installatiebedrijf kan al deze vragen over uw groepenkast voor u beantwoorden. In u groepenkast of stoppenkast bevinden zich een hoofdschakelaar, aardlekschakelaars en installatieautomaten of stoppen.

De aardlekschakelaar

De aardlekschakelaar zit in uw groepenkast voor uw veiligheid en meet de stroom die heen en terug loopt in uw installatie. Als door een storing spanning op een apparaat komt te staan, kan er een kleine lekstroom via het defecte apparaat, de muur en de vloer naar de aarde stromen. In de meest gevaarlijke situatie zou die stroom door uw lichaam kunnen lopen, met ernstig letsel of zelfs de dood als gevolg. De aardlekschakelaar is zo gevoelig, dat hij zelfs de kleinste lekstroom opmerkt en uitschakelt.

Zelf test aardlekschakelaar

Test de werking van de aardlekschakelaar tenminste 1 keer per maand.
De werking van een aardlekschakelaar test u als volgt:
Druk op de testknop.
De aardlekschakelaar moet dan direct uitschakelen.
Indien de aardlekschakelaar niet uitschakelt, moet u direct uw elektricien
waarschuwen in verband met een mogelijke storing of defect.

De hoofdschakelaar

De hoofdschakelaar gebruikt u om uw gehele installatie in een keer spanningsloos te stellen. Door de knop om te zetten naar 0.  Dit is nodig wanneer u werkzaamheden aan uw installatie uitvoert.

De automaat

Deze ook wel installatieautomaat genoemd schakelt uit wanneer er te veel stroom door uw bedrading loopt.

BWR installatiebedrijf is een Uneto-VNi erkend installatiebedrijf. En uiteraard kunnen onze specialisten u meterkast vervangen of aanpassen.

Storing in uw groepenkast

Mocht u een storing in u groepenkast ondervinden dan staat ons serviceteam 24 uur per dag graag voor u klaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

 

U kunt hiervoor 24/7 contact met ons opnemen.

 

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle