0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Elektricien regio Zutphen 24 uur per dag bereikbaar voor storingen geen voorrij kosten

Elektricien Voorst

Uw elektricien in Zutphen!  Wilt u uw groepenkast vervangen, aanpassen of gewoon weten of deze wel up to date is? Of heeft u vragen aan onze elektricien over bijvoorbeeld alle aanpassingen die nodig zijn voor uw nieuwe keuken of badkamer,  de aanleg van nieuwe elektriciteit maar, ook voor gas, water of riool.

 

Dan bent u bij BWR installatiebedrijf aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u  nu een stopcontact bij wilt laten plaatsen of dat het gaat over grotere opdrachten te denken aan  een volledige renovatie  of  installatie van uw technische installatie in een woning of bedrijfspand, iedere klant is voor ons even belangrijk en mag van ons de volledige aandacht verwachten. Kwaliteit en betaalbaarheid staan beide hoog in ons vaandel.

Erkend elektricien

Wij zijn een Uneto-VNI  erkend installatiebedrijf en hebben de specialisten in huis met ruime ervaring en kennis op installatie gebied. Wilt u kosteloos een offerte ontvangen voor uw verbouwing of aanpassing dan komen wij graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en indien nodig advies te geven. Na dit vrijblijvend gesprek worden alle besproken zaken op korte termijn aangeboden in een passende prijs aanbieding. Bij BWR installatiebedrijf hebben we alles onder een dak. Voor u betekend dit in de praktijk korte communicatielijnen en een aanspreekpunt.

Ondervindt u een storing? Dan kunt u daar 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons over opnemen. Onze 24 uurs-storingsdienst helpt u graag om dit probleem direct te verhelpen.

 

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle