0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Elektricien Vorden. 24/7 bereikbaar voor storingen. BWR installatiebedrijf. Uneto-VNI erkend. Geen voorrij kosten.

Elektricien Voorst

Elektricien Vorden

Uw elektricien in Vorden!  Denk u erover om uw groepenkast vervangen, aan te passen of gewoon weten of deze nog wel up to date is? Heeft u vragen aan onze elektra specialist over bijvoorbeeld alle aanpassingen die nodig zijn voor uw nieuwe keuken of badkamer, de aanleg van nieuwe elektriciteit, een data netwerk of beveiligingscamera’s of heeft uw bedrijfspand een Nen3140 keuring nodig? Dan bent u bij BWR installatiebedrijf op de juiste plek. Het maakt niet uit of u nu een stopcontact bij wilt laten vervangen of dat het gaat over grotere opdrachten te denken aan  een volledige renovatie  of  installatie van uw technische installatie in een woning of bedrijfspand, iedere klant is voor ons even belangrijk en mag van ons de volledige aandacht verwachten. Kwaliteit, betaalbaarheid en klantvriendelijkheid staan beide hoog in ons vaandel.

Wij zijn een Uneto-VNI  erkend installatiebedrijf en hebben de specialisten in huis met ruime ervaring en kennis op installatie gebied. Wilt u kosteloos een prijsaanbieding ontvangen voor uw verbouwing of aanpassing dan komen wij graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en indien gevraagd advies te geven. Na afloop van deze vrijblijvende afspraak zullen wij alle besproken punten op korte termijn vertalen in een passende offerte. Bij BWR installatiebedrijf hebben alle we specialisten binnen een bedrijf. Voor u betekend dit in een project korte communicatielijnen en een aanspreekpunt.

Nieuwbouw installaties

We zijn regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten, waar we onze kennis en deskundigheid graag inzetten om al in een vroeg stadium proactief mee te denken over de beste oplossingen. Neemt u gerust eens contact met ons op om uw toekomstige bouwplannen met ons te bespreken!

Storing

Heeft u een storing? Dan kunt u daar 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons over opnemen. Onze 24 uurs-storingsdienst helpt u graag om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

 

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle