0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Elektricien in Voorst 24/7 bereikbaar voor storingen.

Elektricien Voorst

Uw elektricien in Voorst!  Wilt u uw groepenkast vervangen, aanpassen of gewoon weten of deze nog wel up to date is? Of heeft u vragen aan onze elektricien over bijvoorbeeld alle aanpassingen die nodig zijn voor uw nieuwe keuken of badkamer,  de aanleg van nieuwe elektriciteit, een data netwerk of beveiligingscamera’s of heeft uw bedrijfspand een Nen3140 keuring nodig? Dan bent u bij BWR installatiebedrijf aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u  nu een stopcontact bij wilt laten plaatsen of dat het gaat over grotere opdrachten te denken aan  een volledige renovatie  of  installatie van uw technische installatie in een woning of bedrijfspand, iedere klant is voor ons even belangrijk en mag van ons de volledige aandacht verwachten. Kwaliteit en betaalbaarheid en uiteraard klant tevredenheid staan beide hoog in ons vaandel.

Wij zijn een Uneto-VNI  erkend installatiebedrijf en hebben de specialisten in huis met ruime ervaring en kennis op installatie gebied. Wilt u kosteloos een offerte ontvangen voor uw verbouwing of aanpassing dan komen wij graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en indien gevraagd advies te geven. Na deze vrijblijvende afspraak worden alle besproken zaken op korte termijn aangeboden in een passende offerte. Bij BWR installatiebedrijf hebben alle we specialisten onder een dak. Voor u betekend dit in het project korte communicatielijnen en een aanspreekpunt.

Storing

Ondervindt u een storing? Dan kunt u daar 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons over opnemen. Onze 24 uurs-storingsdienst helpt u graag om dit probleem meteen te verhelpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

BWR installatiebedrijf is in heel Nederland actief en kan ook u met uw project helpen. Ook als uw situatie hierboven niet wordt genoemd, denken en werken we graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle