0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Elektricien Arnhem. BWR installatiebedrijf. Erkend installateur. 24/7 eigen storingsdienst bereikbaar op 0654265845. Kosteloos een offerte ontvangen

Elektricien Voorst

Uw elektricien in Arnhem

BWR installatiebedrijf  uw elektricien in Arnhem. BWR kan bij een verbouwing in elke ruimte in uw  huis of bedrijfspand elektriciteit aanleggen. Wilt u een nieuwe keuken of badkamer, een nieuwe werkplek of slaapkamer op zolder, of een oud huis geheel moderniseren of renoveren? BWR installatiebedrijf zorgt voor een deskundige installatie van de elektra en bijbehorende zaken, zoals lichtpunten, schakelaars en stopcontacten. Ook kunnen wij oude bedrading, uw meterkast en aardlekschakelaars controleren en vervangen of voor uw bedrijf een NEN 3140 keuring uitvoeren. Onze elektriciens zijn werkzaam in heel Nederland dus ook in Arnhem.

 

Uw veiligheid, de zorg van onze elektricien

Gedegen technische kennis is zeer belangrijk bij het aanleggen van elektra. Als de elektriciteit overbelast raakt , kan dat vervellende en soms gevaarlijke situaties opleveren, zoals kortsluiting. Ook stroomstoringen zijn een vervelend gevolg van ondeskundigheid. BWR is een Uneto-VNI erkend installatiebedrijf en werkt alleen met juist geschoolde elektriciens, die uw elektra vakkundig aanleggen, controleren of onderhouden. Uw veiligheid, onze zorg!

Elektra aanleggen, controleren of vernieuwen van keuken tot zolder

Heeft u een oud huis gekocht, of gaat u verbouwen? BWR installatiebedrijf kan in ieder ruimte in huis de elektra controleren, aanleggen of vernieuwen. Wij trekken de bedrading, plaatsen lichtpunten, stopcontacten en schakelaars, vervangen aardlekschakelaars en creëren nieuwe groepen in uw stoppenkast of vervangen uw meterkast voor een compleet nieuwe die voldoet aan de nieuwste eisen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe keuken, uitbouw, werkkamer, badkamer of slaapkamer. Neemt u  contact  met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Werkwijze BWR Installatiebedrijf

Kwaliteit staat voorop bij BWR installatiebedrijf. Met een jarenlange ervaring leveren wij zeer professionele diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en goed opgeleide elektriciens. Wilt u bedrading, verlichting, stoppenkast, aardlekschakelaar of schakelmateriaal laten aanleggen, controleren of vernieuwen? Wij kunnen u helpen!

 

Van plan tot afronding

Bij BWR heeft u maar één partij nodig voor al het werk aan uw elektriciteit. Dit betekend voor u een aanspreekpunt. Ieder lid van ons team heeft een eigen specialisatie, waardoor uw werkzaamheden professioneel en veilig uitgevoerd worden van A tot Z. En dat voor een scherpe prijs!  Voor kleine werkzaamheden kunt u direct een prijs opvragen, voor grotere opdrachten maken wij een complete offerte op maat voor u, nadat onze specialisten het werk persoonlijk hebben opgenomen bij u thuis of bij uw bedrijf. Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle