0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Uw meterkast

Installatiebedrijf Apeldoorn

Er is tegenwoordig veel vraag naar nieuwe groepenkasten en verdelers in woningen. Door o.a. verbouwingen breiden elektrische installaties zich in woningen voortdurend uit. Bovendien zijn er steeds meer stroomverbruikers in de woning gekomen, waardoor uitbreiding, dan wel vervanging, gewenst is.

Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van een groepenkast die slechts een paar groepen telt en beveiligd is middels smeltveiligheden (stoppen). Hierbij is in veel gevallen zelfs geen gebruik gemaakt van een aardlekschakelaar, waardoor alleen beveiliging bij kortsluiting verkregen wordt. In moderne woningen bevinden zich tegenwoordig eigenlijk altijd minimaal twee aardlekschakelaars, omdat de regelgeving (NEN-1010) dit voorschrijft.

BWR is gevestigd in de omgeving van Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen, is operationeel in het gehele land en biedt uitsluitend A-merken aan. Deze groepenkasten zijn voorzien van alle benodigde keurmerken (KEMA-Keur) die in Nederland gelden. De groepenkasten worden samengesteld volgens de regels van de NEN-1010, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw installatie.

Voor het aanpassen of vervangen van uw groepenkast of het inwinnen van advies kunt altijd contact met ons opnemen. Bij storing in uw groepenkast/verdeler zijn we 24/7 bereikbaar, via onze eigen storingsdienst.

Voer hierboven 2 getallen in (bijvoorbeeld 36)
webdesign zwolle