0571261517 • 24 u/dag bereikbaar • bel mij terug

Datanetwerken

storing

Bij het aanleggen van een datanetwerk gaat het om meer dan alleen kabels. BWR bespreekt uitgebreid met u waar uw precieze behoefte ligt, waar rekening mee moet worden gehouden en wat er in de toekomst nodig zal zijn. Doordat we zelf alle ervaring in huis hebben op het gebied van telefonie, datanetwerken, UTP (Unshielded Twisted Pair-bekabeling), ICT-infrastructuur en internet in het algemeen, kunnen we daarin actief met u meedenken.

BWR legt uw infrastructuur aan op basis van verschillende bekabelingsconcepten.

Categorie 5E (Enhanced)

Voor de aanleg van nieuwe installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen. Gegarandeerd geschikt voor alle bekende protocollen en apparatuur voor databekabeling. Dankzij een extra ruimte marge ten opzichte van bestaande eisen is CAT5E al geschikt voor een gigabit ethernet verbinding.

Categorie 6/6A

Cat 6A is officieel het hoogste niveau in koperbekabeling. Een toekomstvaste investering in koperbekabeling, voor als u zeker wilt weten dat u de komende jaren niet voor verrassingen komt te staan. Dit systeem heeft een enorm grote potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen. De gebruikte materialen voldoen aan alle eisen.

Gevestigd tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer, is BWR in het gehele land werkzaam en actief.

Contactformulier

 
webdesigner zwolle